Uanset om De vil på romantisk ophold eller vil nyde Deres ophold i selskab med gode venner, så tilbyder vi Dem et rart ophold på Klitmøller Badehotel - og til yderst rimelige priser med en høj standard af værelser.

Fra badehotellet er der kun 3 minutters gang til stranden, som er god med sandbund og klitter, hvor De kan hente sol og sundhed. Vi anbefaler, at De bader ved stranden ved badehotellet, som er det mest rolige sted i bugten i Klitmøller.

De vil få rig lejlighed til gå og cykle dejlige ture, da badehotellet er beliggende midt i Nationalpark Thy, som bl.a. er Danmarks største vildtreservat.

Praktisk information

Indtjekning (og udlevering af nøgler)

Klitmøller Badehotel og Hotel & Fiskerestaurant Niels Juel ejes begge af familien Birch.

Satellit-receptionen for badehotellet findes på Hotel & Fiskerestaurant Niels Juel, Ørhagevej 150, Klitmøller - lige ved havet og den gamle landingsplads.

Indtjekning sker fra kl. 15:00 på ankomstdagen og her udleveres Deres nøgler.

Morgenmad

Deres morgenmad serveres dagligt kl. 8-10 på Hotel & Fiskerestaurant Niels Juel, med panorama-udsigt over Vesterhavet og bugten i Klitmøller - vi kalder det "Danmarks bedste udsigt".

Aftensmad

Fiskebuffet tilbydes i skolernes sommerferie fra 30/06 til 08/08 til DKK 189,- pr. person 

Ordensregler

Vi ønsker alle gæster et afslappet og roligt ophold på badehotellet - derfor henstiller vi til ro på værelserne kl. 22-07.

Udtjekning

Deres udtjekning skal ske senest kl. 11:00 på afrejsedagen på Hotel & Fiskerestaurant Niels Juel.

--

Ønsker De flere oplysninger, står vi gerne til tjeneste - kontakt os da blot.

Vi glæder os til at se Dem og vil gøre vort bedst, for at De kan få det rart i hyggelige omgivelser - midt i Cold Hawaii og Nationalpark Thy!