Uanset om De vil på romantisk ophold eller vil nyde Deres ophold i selskab med gode venner, så tilbyder vi Dem et rart ophold på Klitmøller Badehotel - og til yderst rimelige priser med en høj standard af værelser.

Fra badehotellet er der kun 3 minutters gang til stranden, som er god med sandbund og klitter, hvor De kan hente sol og sundhed. Vi anbefaler, at De bader ved stranden ved badehotellet, som er det mest rolige sted i bugten i Klitmøller.

De vil få rig lejlighed til gå og cykle dejlige ture, da badehotellet er beliggende midt i Nationalpark Thy, som bl.a. er Danmarks største vildtreservat.

Praktisk information

Indtjekning (og udlevering af nøgler)

Klitmøller Badehotel og Hotel & Fiskerestaurant Niels Juel ejes begge af familien Birch.

Satellit-receptionen for badehotellet findes på Hotel & Fiskerestaurant Niels Juel, Ørhagevej 150, Klitmøller - lige ved havet og den gamle landingsplads.

Indtjekning sker fra kl. 15:00 på ankomstdagen og her udleveres Deres nøgler.

Morgenmad

Deres morgenmad serveres dagligt kl. 8-10 på Hotel & Fiskerestaurant Niels Juel, med panorama-udsigt over Vesterhavet og bugten i Klitmøller - vi kalder det "Danmarks bedste udsigt".

Restaurant Niels Juel

Vi har den fornøjelse, at en af Thy’s bedste kokke; Rasmus Vognsen har lejet restaurant Niels Juel 6 uger i sommerferien. Fra 02/07-2019 - 20/08-2019 med både frokost, charcuterie, fiskebuffet og a’la carte aften. Vi glæder os meget til samarbejdet og til at byde Jer velkommen.

Specialpris for hotelgæster er DKK 189,- pr. person for fiskebuffet, når den forudbestilles samme dag som værelset bestilles - ellers er prisen som normalt DKK 225,- pr. person.

Læs mere om menu, åbningstider og priser.

Uden for skolernes sommerferie tilbyder vi et stort stjerneskud eller en fiskeanretning til aftensmad. Pris: DKK 129,- pr. person.

Ordensregler

Vi ønsker alle gæster et afslappet og roligt ophold på badehotellet - derfor henstiller vi til ro på værelserne kl. 22-07.

Udtjekning

Deres udtjekning skal ske senest kl. 11:00 på afrejsedagen på Hotel & Fiskerestaurant Niels Juel.

--

Ønsker De flere oplysninger, står vi gerne til tjeneste - kontakt os da blot.

Vi glæder os til at se Dem og vil gøre vort bedst, for at De kan få det rart i hyggelige omgivelser - midt i Cold Hawaii og Nationalpark Thy!